lauantai 12. tammikuuta 2013

Lauantaita ja ensi viikon arpajaiset

Päivä on sujunut rauhallisissa merkeissä. Olemme olleet, aikuiset ovat opiskelleet ja Pätkä on lukenut salapoliisin käsikirjaa. Olemme lisäksi syöneet kasvispitoista ruokaa, Pitkä ja Pätkä myös. Heittelin kasviksia ruokaan kysymättä ja hyvin näytti ape uppoavan. Pätkä on kinunnut joululta jääneitä suklaita ja kieltosana on aiheuttanut muutamia ensimmäiseen maailmansotaan verrattavia konflikteja. Hiukan on kaivattu Marttia, siis Ahtisaarta, sovittelemaan. Onneksi Pitkä on kuin viili, ei suutu, ei hermostu. Meikäläisen väsyneitä korvia huuto hieman korvensi, myönnän. Pidin pintani ja suklaata sai vasta spagetin jälkeen. Mutta oi, miten helppoa olisikaan antaa periksi! -Joo, ota vaan niin paljon kuin haluat. Meillä sanottiin tänäänkin, että ei, vasta ruuan jälkeen.

Tänään ohjelmassa on vielä koiralenkki, jolle suuntaan yksin ilman muita kaksikinttuisia.

Ensi lauantaita blogissamme koittaa arvonnan hetki, enkä tarkoita lottoa. Saat yhden arvan kommentoimalla tätä postausta. Tattista vaan jo etukäteen! Kommentteja on tosi mukava lukea.

Putousta odottaen, lenkille suunnaten,

Ee


13 kommenttia:

  1. Haluun voittaa! t. A

    VastaaPoista
  2. Ei -sanaa joutuu viljelemään läpi lapsen elämän ainakin siihen asti, kunnes muuttaa muualla. Sitten enää vähemmän. Käytöstä ei mene rikki ei aikuinen eikä lapsi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kieltää saa ja täytyy, niin kotona kuin töissä. Joskus silti miettii, että varmasti moni antaa väsyneenä periksikin, ei kestä ja jaksa lapsen kiukkua.

      Onnea arpajaisiin!

      Poista
  3. Jee, arpajaiset! Meilläkin saa suklaata vasta ruuan jälkeen, paitsi aikuiset syö välillä salaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäät arpajaisista ja ihanaa, että luet! Meilläkin aikuiset välillä syövät salaa herkkuja. Pitää olla tarkkana siinä hommassa, sillä K:n hajuaisti on hyvä. -Haiseeks täällä salmiakki tai laku? :-)

      Toivottavasti nähdään pian, kesällä vaikka! Mitäs sanot?

      Onnea arpajaisiin!

      Poista
    2. Olis ihana nähdä! Kesällä ainakin, mutta saatetaan ehkä ensi kuussa olla tulossa teidän suunnalle. Laitan sulle tietoa ajankohdasta, kun varmistuu, jos vaikka natsaisi silloin!

      Arpajaisjännitys on jo katossa =)

      Poista
  4. Meilläkin viljellään paljon eitä, sekä kolmivuotisuhmaisen että yksivuotiaan jokapaikkaanmenijän kanssa. Tsemppiä ja jaksamista! :)

    Arpajaiset on aina hyvä homma! JEE!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsemppiä ja jaksuja sinnekin! Kovasti sinua kaipaan! Toivottavasti nähdään pian. :-)

      Poista
  5. Eitä täälläkin käytetään, mutta onneksi koko ajan vähemmän. Niin ne pennut vanhenee ja viisastuu ;)

    -Tuuli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä kyllä tuntuu, että tää karvainen pentu täällä ei ole kuulevinaankaan tuota eitä. Huh!

      Onnea arvontaan, kivaa että säkin luet!

      Poista
  6. Niin mielenkiintoista olisi tietää, että eikö sellaiset paineet lihota lasta, kun joutuu vielä ruuan päälle syömään herkkuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Risto, sehän on kuin opehuoneessa. Ruuan päälle herkkuja ja ennen ruokaa myös!

      Poista