perjantai 22. helmikuuta 2013

Party, party!

Vietimme Pätkän viisivuotissyntymäpäiviä pari viikkoa varsinaisen päivän jälkeen. Juhlien lykkäämiseen oli syynsä, oli työvuoroja ja kipeitä jalkoja. Näin jälkikäteen ajatellen oli tosi kiva, että vietimme itseksemme varsinaisen juhlapäivän, kävimme leffassa ja söimme illalla kakkua. Isomman porukan juhlat odottivat kyllä pari viikkoa.




Koska vieraita tuli paljon, piti tarjottavaakin värkätä paljon. Pitkä tuli töistä kotiin ja alkoi värkätä Pätkän kanssa kakkutikkareita. Pätkä pyöritteli palloja ja Pitkä kuorrutti. Kakkutikkarit olivat helppoja tehdä ja todella maukkaita. Suosittelen näitä juhliin kuin juhliin! Minun hommani oli tehdä kakku, jonka tein melkein valmiiksi ja kuorrutin vasta juhlapäivän aamuna. Suklainen kakku sisälsi valkosuklaata, tuorejuustoa ja puolukkahilloa. Tein myös suolaiset tarjottavat paistoa vaille valmiiksi. Se oli hyvä idea, sillä näin vieraat saivat tuoreita leivonnaisia syödäkseen. Tarjolla oli myös hedelmiä, popcorneja ja tikkareita, joita ostimme yhden lasipurkin täyteen. Idea tikkareista oli Pätkän ja voin todella suositella tikullisia herkkuja lastenjuhliin. Muumitikkarit ja Angry birdsit rulettivat!


Takana ihania kakkutikkareita, edessä sitruunalakuja.

Hedelmävati keveämpään juhlintaan.


Juhlien värit olivat musta, valkoinen ja keltainen.

Marimekkoa!

Vihaiset linnut.

Vitonen jo kasassa, jei!





Nyt ryntään apteekkiin, koiranruuan hakuun ja ruokakauppaan. Pitkä makaa kaameassa yrjötaudissa sängyssä. Toivon, ettei tauti tartu Pätkään ja minuun. Turha toivo, arvelen.

Launtaita toivottaen,

Ee

2 kommenttia: